Hout-beton schuttingen

Verkrijgbaar in: Standaaard Hout-beton combinatie of Luxe Hout-beton combinatie.
De schermen van de schutting zijn voorzien van Komokeur hoogdruk geïmpregneerd grenen hout.

Standaard hout-beton schuttingen

Een standaard hout in combinatie met betonschutting bestaat uit schermen met daaronder een enkele gladde betonplaat. De schermen zijn verkrijgbaar in 21- of 23-planks. Hierbij staat het getal voor het aantal gebruikte planken in de schermen, inclusief 2 horizontale liggers. Standaard leveren wij 21-planks. De grenen schermen worden afgewerkt met een afdekkap (bij toog een afdeklat). De schermen zijn verkrijgbaar in recht of toog. De betonnen delen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. De betonpalen worden standaard geleverd met bol (ook verkrijgbaar met piramide of recht). U hebt de keuze uit een schutting van ca. 110 cm hoog of ca. 200cm hoog.

Aan de onderkant (op maaiveld hoogte) plaatsen wij een betonplaat met een hoogte van 26 centimeter. Deze betonplaat heeft enkele voordelen, zoals het niet meer onder doorwaaien van bladeren ed. afkomstig van aanliggende grondstukken, het gedeeltelijk opvangen van aflopende terreinen en het niet in aanraking komen van de schermen met de grond, waardoor wij voor een lange levensduur van onze schuttingen kunnen garanderen.
Tevens worden de betonpalen die door ons geplaatst, in beton vastgezet. Zo bent u er van zeker van dat onze schuttingen nooit scheef gaan staan.

Kwaliteit en service

Geïmpregneerd hout
Komo-keurmerk
Hoogwaardige afwerking
Kundige vakmensen
Goede garantie
Image

Combipaal - Wit

Deze palen zijn zeer glad afgewerkt, de hoeken zijn mooi afgeschuind. Deze palen zijn tevens voorzien van een bolle kop.

Combipaal - Antraciet

Deze is hetzelfde uitgevoerd als hierboven, maar dan in de kleur antraciet.
Bij deze antraciet palen worden natuurlijk ook de onderplaten in antraciet geleverd.

Image

Luxe
Hout-beton schuttingen

Deze schutting bestaat uit rechte of getoogde houten schermen gemonteerd tussen lichtgewicht combi betonpalen voorzien van een bolle kop aan de bovenkant, aan de onderzijde voorzien van twee rotsmotief betonplaten (of ander motief na keuze) met een totale hoogte van 72 centimeter.

De betonnen platen zijn alleen leverbaar in dubbelzijdig rotsmotief (of ander motief naar keuze) en zijn evenals de palen in de kleuren wit-grijs en antraciet verkrijgbaar. De houten schermen hebben een hoogte van ca. 130 centimeter. Standaard leveren wij 21-planks, de totale hoogte van de schutting bedraagt ca. 200 centimeter.

Betonproducten zijn door en door in kleur gestort. Door weersinvloeden wordt de kleur antraciet lichter. Dit kan verholpen worden om de antraciet betonproducten te behandelen met coating welke bij ons verkrijgbaar is.

Download onze folder

In onze folder staan alle mogelijke schuttingen, combinaties, motieven en kleuren.